Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΜΕΓΑΛΕΙΟ


Μαθήματα αξιοπρέπειας παρέδωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου εικοσάχρονου Αυστραλού τουρίστα που τελικά απεβίωσε ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του από μπράβους νυχτερινών μαγαζιών στη Μύκονο. Το θέμα ήταν πιασάρικο και έκατσε λουκούμι για τις τηλεοράσεις που αρχές Αυγούστου δεν έχουν τι να παίξουν. Ο πατέρας όμως του άτυχου νέου δεν τους έκανε τη χάρη. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήταν από αυτούς που κάνουν τον πόνο τους θέαμα, ούτε έκλαψε, ούτε χτυπήθηκε, ούτε καταράστηκε οργισμένος θεούς και δαίμονες μπροστά στις αδηφάγες και αιμοβόρες κάμερες για χάρη των δελτίων ειδήσεων που περίμεναν ένα ρεσιτάλ δραματικής ερμηνείας για την περίσταση. Μόνο καλά λόγια είπε για τη χώρα μας, το λαό μας και τον πολιτισμό μας, μας ευχαρίστησε δε για το ενδιαφέρον και απλά θεώρησε το γιο του και την οικογένεια του άτυχους δείχνοντας μας τι εστί μεγαλοκαρδία. Το επιστέγασμα δε όλων είναι η προσφορά των οργάνων του γιου του σε Έλληνες υπηκόους.
Το μόνο που θα έπρεπε πλέον η πολιτεία σαν φόρο τιμής για τον άδικο χαμό του νέου και την αντρίκεια στάση του γονιού του είναι να καθαρίσει τον τόπο από όλους αυτούς τους φαρμακωμένους φουσκωτούς πορτιέρηδες και μπράβους που νομίζουν πως νόμος είναι τα ψεύτικα μπράτσα τους και πουλάν μαγκιά με τις πλάτες των επώνυμων επιχειρηματιών που τους έχουν προσλάβει και υπό την ανοχή της αστυνομίας για να μην πω με τη συνεργασία αυτής. Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί γενναιότητα και το οποίο σε αντίθεση με τον Αυστραλό πατέρα του αδικοχαμένου νέου η Ελληνική πολιτεία στερείται.

5 σχόλια:

Τη 2 Αυγούστου 2008 στις 7:51 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Sophia Kollia είπε...

Σου καίγεται η καρδιά με αυτό το περιστατικό. Δεν άντεξα να δω κανένα ρεπορτάζ ολόκληρο. Οι φουσκωτοί και η πόρτα στα κλάμπς είναι πολύ φασιστικό φαινόμενο, αλλά το δεχόμαστε σαν φυσιολογικό. Δυστυχώς.

 
Τη 2 Αυγούστου 2008 στις 12:43 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Ανεχόμαστε το φασισμό γιατί και μεις είμαστε κομμάτι της δειλής πολιτείας.

 
Τη 5 Αυγούστου 2008 στις 7:04 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Γερόλυκος είπε...

Ο τραγικός πατέρας μας έδωσε μαθήματα συμπεριφοράς. Μέσα στον πόνο του έδειξε καρτερικότητα, μεγαλοψυχία και ανθρωπισμό. Χωρίς άναρθρες κραυγές και κατάρες για τους δολοφόνους, την Αστυνομία και τους Έλληνες.
Όσο για τους μπράβους των νυχτερινών κέντρων ῾διασκέδασης῾(!!), τί να πει κανείς. Είναι τα κατακάθια της κοινωνίας μας, όπως όλοι οι άνθρωποι της νύχτας. Τους βλέπουμε πώς αλληλοσκοτώνονται κάθε μέρα σχεδόν, στους δρόμους και τα μπαρ, ακόμη και το καταμεσήμερο. ῾Ξεκαθἀρισμα λογαριασμών῾λέει η Αστυνομία! ῾Ξεκαθἀρισμα του τόπου από τη βρομιά῾, λέω εγώ!

 
Τη 5 Αυγούστου 2008 στις 7:23 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Θαύμασα τη γενναιότητα του πατέρα και συχάθηκα τους ανθρώπους της νύχτας, αλλά και τα κανάλια της TV.......

 
Τη 5 Αυγούστου 2008 στις 4:53 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Eλλαδα,η χωρα της τζαμπα μαγκιας.Τι αλλο σχολιο να πεις.Υπαρχουν καποιες στιγμες σαν αυτη που ντρεπεσαι που εισαι Ελληνας

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα