Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

ΒΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!



Πάνε μήνες αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο SIEMENS και πέρα από τη μίζα Τσουκάτου που είναι σταγόνα στον ωκεανό τα μόνα που μάθαμε είναι τις παρέες των υπουργών, τις νυν και πρώην συζύγους τους, τα εξοχικά τους, που παραθερίζουν, αν τους αρέσει η μπάλα και άλλα τέτοια που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να παίζουν μόνο στο δελτίο ειδήσεων του STAR και στα Life Style περιοδικά. Μετά το τέλος του γιούρο είναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε να πέσουμε στην καθημερινότητα αλλά ευτυχώς το κενό που δημιουργήθηκε ήρθε το πολιτικό ρεπορτάζ για να το καλύψει επάξια. Το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο έχει καταντήσει τελικά τοπικό ντέρμπυ μεταξύ Παπανδρεϊκών και Σημιτικών στο ΠΑΣΟΚ και μεταξύ Μητσοτακικών και Καραμανλικών στη Νέα Δημοκρατία. Ο Καρατζαφέρης το παίζει διαιτητής σφυρίζοντας τα φάουλ και τα πέναλτι, ο Τσίπρας με τον Αλαβάνο σχολιάζουν τις φάσεις κάθε φορά σε ρόλο Μίχου και Κωστή ενώ η Παπαρήγα έχει βολευτει στην εξέδρα με το να είναι απλός θεατής. Οι δημοσιογράφοι των δελτίων δεν βάζουν γλώσσα και μας τα πρήζουν όσο δεν πάει παπαρολογώντας για κάθε ασήμαντη λεπτομέρεια και έχουν γίνει χειρότεροι και από τον Παύλο Παπαδημητρίου (γνωστό και ως μπουρουμπουπού) της αθλητικής Κυριακής. Μ’ αυτά και μ’ αυτά για την ταμπακέρα δε βλέπω να μαθαίνουμε ποτέ (άλλωστε σε λίγο καιρό αρχίζουν και οι Ολυμπιακοί του Πεκίνο οπότε αντίο Siemens από την επικαιρότητα).

Κι εδώ που τα λέμε δηλαδή εμείς περιμένουμε τελικά από τους πολιτικούς να μας αποκαλύψουν αυτά που οι πολιτικοί αρπάξανε και από τους δημοσιογράφους υπαλλήλους των καναλαρχών και των μεγαλοεκδοτών να σκάψουν το λάκκο ενός κατεστημένου από το οποίο αυτοί πρώτοι κερδίζουν. Βρε ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου!

6 σχόλια:

Τη 8 Ιουλίου 2008 στις 3:46 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kostakis είπε...

μόνη ελπίδα ενημέρωσης και σχολιασμού το Internet. Ποιός ο λόγος να ενημερωνόμαστε από τους ανύπαρκτους?

 
Τη 8 Ιουλίου 2008 στις 7:29 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Ελα ντε!

 
Τη 8 Ιουλίου 2008 στις 9:15 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Sophia Kollia είπε...

Ημαρτον κύριε Γεωργίου!
Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει,,έστω και για πολιτικούς, που βγάζουν τα μάτια τους κατα επιλογή και κατά συμφέρον!
όνειρα γλυκά για μια καλύτερη Ελλάδα!

 
Τη 8 Ιουλίου 2008 στις 11:55 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Dr Jekyll είπε...

Είναι κοινή πεποίθηση όλων μας ότι οι πολιτικοί θα σκαπουλάρουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όπως είναι η παραγραφή! Τα μπάνια του λαού, αλλά και οι Ολυμπιακοί του Πεκίνου, τους ευνοούν.

 
Τη 9 Ιουλίου 2008 στις 8:28 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Από διαπλεκόμενους δημοσιογράφους δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε την αλήθεια. Ευτυχώς που υπάρχει η Γερμανική Δικαιοσύνη, αλλιώς δεν θα μαθαίναμε τίποτα!

 
Τη 9 Ιουλίου 2008 στις 9:54 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger jimpapjounior είπε...

Τα μέσα ενημερωσης ειναι πλεον εξουσια καραμπινατη, όσο ευκολα μπορουν να φέρουν ενα θέμα ή να ρίξουν το επίπεδο με παπαριες άλλο τόσο εύκολα μπορουν να αδιαφορήσουν για άλλο θεμα κτλ. Ένα παράδειγμα από τα αθλητικά και μαλιστα από το in.gr, στην υδατοσφαιριση η Ελλαδα είναι παγκόσμια δύναμη σε άντρες και γυναικες, και ενω για το τουρνουα στη Μαλαγα δεν γραφουν τιποτε για τις μεταγραφες στο ποδοσφαιρο που κανουν οι μαφιοζοι έχουν μεγαλα αφιερώματα....έχουμε μόνιμα για όλα τα θέματα μια μερικη εικόνα της πραγματικότητας και αυτή φλιτραρισμένη.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα