Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΦΑΠΑΞ!


Την ίδια στιγμή που η Τρίτη ηλικία στη χώρα μας διαμαρτύρεται για τις συντάξεις φτώχειας, η Ελλάδα αποτελεί τη γη της απαγγελίας για τις απανταχού γεροντάρες της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής και μουσικής σκηνής. Παλιές δόξες του ποδοσφαίρου (Ριβάλντο, Αμορόζο σήμερα, Σόουζα, Ασσάνοβιτς και ένα σωρό άλλοι παλιότερα) κολλάνε τα τελευταία τους ένσημα στην Ελλάδα για να έχουν να τρώνε μέχρι τα βαθειά γεράματα. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες της ροκ και της ποπ μουσικής (ο κατάλογος με τα διάσημα ονόματα του παρελθόντος είναι ατελείωτος), μας κάνουν τη χάρη πια και επισκέπτονται κάθε Καλοκαίρι την Ψωροκώσταινα που κάποτε σνομπάρανε, για να συμπληρώσουν το εφάπαξ της κυρίας σύνταξης τους. Έτσι τελευταία παρακολουθούμε και τους χιλιάδες fun της Madonna (νέους κυρίως), που μπορεί να μην τους φτάνουν για να βγάλουν το μήνα , αλλά εντούτοις ιδροκοπούν συνωστισμένοι στις ουρές μέσα στη ντάλα του Καλοκαιριού για να πληρώσουν πανάκριβα την εισφορά τους για το επικουρικό ταμείο της διάσημης γιαγιάς.

7 σχόλια:

Τη 1 Ιουλίου 2008 στις 1:20 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger axilleas είπε...

Επίσης, το εισητήριο είναι ακριβότερο από τις άλλες χώρες. Το θέμα ήταν να έρθει το 92 σε εκείνη την προκλητική περιοδεία της. Δεν αποτελεί πάντως έκπληξη ότι έρχεται τώρα. Όλα άλλωστε στην Ελλάδα συμβαίνουν με 20 χρόνια καθυστέρηση. Εδώ πρόπερσι ήρθαν οι A-Ha και το έπαιζαν ντίβες. Επίσης, πέρυσι ήρθαν και οι Europe και απαξίωσαν τον εθνικό μας ύμνο, το final countdown. Εγώ πάντως περιμένω τους New Kids on the Block, οι οποίοι ξαναενώθηκαν.

 
Τη 1 Ιουλίου 2008 στις 2:44 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Εγώ πάλι πριμένω το Roberto Carlos στο θρύλο. Ο Figo δυστυχώς εγκατέλειψε!

 
Τη 1 Ιουλίου 2008 στις 3:01 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kostakis είπε...

τιμή και καμάρι του blog η επίσκεψη από έναν άλλο διάσημο (pitsirikos)!!

 
Τη 1 Ιουλίου 2008 στις 3:50 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Γερόλυκος είπε...

Κυκλοφορούν φήμες ότι ο Πλατινί έρχεται στον Ολυμπιακό......

 
Τη 1 Ιουλίου 2008 στις 8:57 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Sophia Kollia είπε...

E, καλά, και γριά δεν την λές! Μπαγιατοκοπέλα όμως άνετα! Δεν είναι ωραία λέξη? Δική μου πατέντα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ελεύθερα! Είναι πάντως να σε πιάνει μια ανατριχίλα, αλλά και μια απογοήτευση με τα πιτσιρίκια να χαλάνε το χαρτσιλίκι τους για την Μαντόνα!

 
Τη 1 Ιουλίου 2008 στις 10:05 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Διαφωνω μαζι σας.Τετοιου ειδους ονοματα ανεξαρτητα απο την ηλικια τους εχουν παντοτε κυρος και εχουν γραψει ιστορια στο χωρο τους.Εδω παιρνουν λεφτα ο Μαρτακης και η Βανδη,η Μαντονα μας πειραζει τωρα;Σε τελικη αναλυση οποιος δε γουσταρει ειναι απολυτως ελευθερος να μην παει.Οσο για το αν αργησαν να ερθουν στη χωρα μας πρεπει να το χωνεψουμε οτι δεν ειμαστε και το κεντρο του κοσμου!Υπαρχουν και αλλες αγορες μεγαλυτερες απο τη χωρα μας.Και το οτι ηρθαν κατι ειναι κι αυτο.Υπαρχουν και αλλες χωρες κατωτερες απο εμας,που ουτε σε αυτην την ηλικια δεν πανε.

 
Τη 2 Ιουλίου 2008 στις 10:39 π.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Αυτό σχολιάζουμε gunner,ότι δηλαδή δε γίναμε το κέντρο του κόσμου επειδή έρχεταιη Madonna. Τα μεγάλα ονόματα μας επισκέπτονται όταν έχουν πάρει την κάτω βόλτα και λογικό είναι, όπως λογικό είναι όσοι είναι fun τους να πληρώσουν για να τους δουν. Το θέμα είναι ότι σαν λαός μαζί με τα ΜΜΕ υπερβάλλουμε στις εκδηλώσεις μας και στην προβολή του γεγονότος δίνοντας έμφαση και νομίζουμε ότι έτσι γίναμε το κέντρο του κόσμου, ενώ μ' αυτόν τον τρόπο απλά τονίζουμε τον επαρχιωτισμό μας.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα