Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ


Τη χρυση εποχή της ντόπας κάποια άλλα αθλήματα στην Ελλάδα σιγά, σιγά μαζεύανε κόσμο. Αθλήματα που ταιριάζουν εξίσου στην παράδοσή μας αλλά θέλουν πολύ δουλειά και τεχνική, άρα μυαλό, όρεξη, αγάπη και υπομονή. Πρόκειται για τα αθλήματα του υγρού στίβου όπου αν εξαιρέσεις το κουπί...η ντόπα δε σε βοηθά. Όταν η Τραμουντάνα γίνεται Ζέφυρος και δε το πάρεις χαμπάρι, όση ντόπα και να πάρεις θα βλέπεις τα πρύμα των άλλων.

Έτσι ταπεινά παιδιά που δεν είχαν την ικανότητα για τα R:SX όπως ο "Οδυσσέας" Κακλαμανάκης και η "Αρτεμησία" Φράι, επιλέξαν άλλοι κωπηλασία, άλλοι κανόε, άλλοι κάποια από τα έξι-εφτά διαφορετικά ιστιοπλοιικά σκάφη. Και χωρίς τυμπανοκρουσίες έχουμε:

RS:X, Kακλαμανάκης 60ς

RS:X, Φράι 15η θέση

Yngling, Τα τρία κορίτσια, 3η θέση

Μονοθέσιο Fin, Παπαθ/σιου 15η θέση

Σκάφη 470, τα δύο αγόρια 12η θέση

Κωπηλασία, τα δύο αγόρια 2η θέση

και περιμέμουμε laser θέση στη 15αδα και χάλκινο στα Tornado και στα κανόε...




4 σχόλια:

Τη 19 Αυγούστου 2008 στις 7:42 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Sophia Kollia είπε...

Καλό είναι που το λές, να μην τους παίρνει όλους η μπάλα!
καλησπέρα

 
Τη 19 Αυγούστου 2008 στις 8:12 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Επιτέλους jimpapjunior μετά από μήνες υπομονής, με έκπληξη είδα το πρώτο σου post. Καλή αρχή αν και τέτοια εποχή η αναγνωσιμότητα είναι περιορισμένη.

 
Τη 20 Αυγούστου 2008 στις 12:04 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Dr Jekyll είπε...

Μετά από τους αλλεπάλληλους θριάμβους του παρελθόντος και τα χρυσά μετάλλια, φτάσαμε στο σημείο να δείξουμε το πραγματικό επίπεδο του αθλητισμού μας. Οι ξένοι βέβαια κυριαρχούν με τα τελευταίας γενιάς αναβολικά, που ακόμη δεν μπορουν να ανιχνευθούν. Δεν μπορώ να παραδεχτώ τα τερατώδη ρεκόρ που επιτυγχάνονται, όπως αυτό των εκατό μέτρων προχθές! ή ακόμη τις τρεις πρώτες θάσεις των γυναικών από τη Τζαμάικα στο δρόμο των εκατό μέτρων επίσης! "Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!".

 
Τη 20 Αυγούστου 2008 στις 12:26 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Ηταν γνωστό ότι μετά τον Κεντέρη ο επόμενος στόχος θα ήταν ο κινέζος εμποδιστής των 110μ ο Ξιανγκ. Ο δήθεν τραυματισμός του Ξιανγκ στα προκριματικά έχει κινήσει πολλές υποψίες και φαίνεται πως η ιστορία θα έχει συνέχεια.Η Τζαμάικα είναι πια η χώρα που πλέον μπήκε και αυτή στο μάτι των Αμερικανών αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους χάνουν όλα τα σπριντ. Αυτό πάντως μόνο αθλητικό πνεύμα δεν είναι!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα