Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΗΣΕΙ


Είχε χαλάσει τον κόσμο το ΠΑΣΟΚ, από την πρώτη στιγμή που κάτι άρχισε να τρέχει με τη SIEMENS. Πριν καλά – καλά πάρουμε πρέφα περί τίνος πρόκειται και με το άκουσμα των πρώτων ψιθύρων άρχισε να σκούζει και να ζητάει εξεταστικές επιτροπές, να κατηγορεί την κυβέρνηση για προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου, να χαρακτηρίζει ενόχους όσους Νεοδημοκράτες είχαν τηλέφωνα, ψυγεία και κουζίνες SIEMENS και στο φινάλε να κατονομάζει τους Μητσοτάκηδες (τα θέλει και αυτονών ο κώλος τους ) ως πέτρα του πιο πρωτότυπου σκανδάλου (λευκές μίζες) αφού τσίμπησαν, λέει ,μίζες για τις οποίες φρόντισαν μάλιστα να κόψουν τιμολόγια και αποδείξεις.

Τελικά στην περίπτωση αυτή κολλάει άψογα το γνωμικό με τον διαμαρτυρόμενο κλανιάρη. Αν σε μια παρέα αρχίζει κάτι να βρωμάει δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πολύ για το ποιος άφησε να του ξεφύγει. Ο πρώτος που πιάνει τη μύτη του και δυσφορεί προκλητικά μορφάζοντας με αηδία , αυτός και την έχει αμολήσει!

9 σχόλια:

Τη 20 Ιουνίου 2008 στις 3:31 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger axilleas είπε...

Και για τους Μητσοτάκηδες και για τους Τσουκάτους η ίδια πηγή τα έβγαλε και δεν είναι πασοκτζήδικη. Στις εκλογές του 2004 ο Τσουκάτος, Μαντέλης, Παπαντωνίου πατώσανε. Οι Μητσοτάκηδες έχουν πατέρα επίτιμο, κόρη 1η στην Ά Αθηνών, ΥΠΕΞ και πρωθυπουργό σε αναμονή, γιο 1ο στη ΄Β Αθηνών και εγγονό μελλοντικό βουλευτή Ευρυτανίας. Ο Κυριάκος βγήκε και μας φλόμωσε στο ψέμα και δεν τον πείραξε κανείς (άκου εκεί προφορικός διακανονισμός)! Ο Παπανδρέου έχει χίλιες ανεπάρκειες αλλά στο συγκεκριμένο θέμα είναι ο μόνος που αντιδρά άμεσα. Ο δικός μας ο Χατζηγάκης όταν έλεγε ότι δεν υπάρχουν ένοχα πολιτικά πρόσωπα τι σοβαρότητα υπουργού έδειξε; Όλα τα κόμματα πρέπει να ξεβρομίσουν από τα λαμόγια και από τους φελλούς. Και επειδή ο φελλός αργά ή γρήγορα θα γίνει λαμόγιο, ας τους "σκοτώνουμε" γρήγορα με την ψήφο μας. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο όχι μόνο δε θα αναγνωρίζεται κανένα λάθος, αλλά και το ταμείο θα είναι αδειανό.

 
Τη 20 Ιουνίου 2008 στις 4:31 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Kαι εγω πηγα να σκοτωσω το Βλαχογιαννη με τη ψηφο μου αλλα δυστυχως Αχιλλεα δεν καταφερα τιποτα.Παλι νομαρχης βγηκε ο αχρηστος.Τωρα περιμενω μονο την αποφαση του ΣτΕ μηπως και βρω το δικαιο μου γιατι απο τους πολιτικους δε βγαζεις ακρη.(Διαβασε το τελευταιο σχολιο μου στο αρθρο του Kwtsou για το Νικοπολιδη και τους πολιτικους για να μπεις στο νοημα της υποθεσης μου).Πολλα τα λεφτα παιδια γι αυτο και τα παιρνουν ολοι ειτε ΝΔ ειτε ΠΑΣΟΚ.

 
Τη 20 Ιουνίου 2008 στις 7:53 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Ρε συ axillea δεν έχω κανά καημό για τον Κυριάκο αλλά αυτό για το οποίο τον κατηγορούσαν είναι για γέλια. Κι εγώ όταν αγόρασα εξοπλισμό για το γραφείο, μου κόψανε τιμολόγια τους έδωσα κάτι αρχικά που κάλυψε το ΦΠΑ και τους εξόφλησα σε τρεις τέσσερις μήνες. Και μένα όταν πρόκειται για μεγάλα ποσά έτσι με πληρώνουν. Ειδικά στην οικοδομή που τα ποσά είναι μεγάλα δεν το συζητώ, για να εξοφληθείς περιμένεις χρόνο και βάλε. Τέλος αν κάποιος θα σου δινε μίζα τα τηλέφωνα απλά θα στα έκανε δώρο. Το πολύ πολύ να έκοβε εικονικά ένα πολύ χαμηλό τιμολόγιο! Στο όλο σκάνδαλο SIEMENS σίγουρα είναι πολλοί μπλεγμένοι και η μίζα στον Τσουκάτο είναι η ακόμα η κορυφή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους πάρουμε όλους σβάρνα για να βγουν τα δύο κόμματα ισοπαλία γιατί εμένα αυτό μου φαίνεται ότι προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ με κατηγορίες τύπυ Κυριάκου.

 
Τη 20 Ιουνίου 2008 στις 7:56 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Και το διάβασε gunner το σχόλειο ο axilleas και σου απάντησε. Ανέτρεξε στα σχόλεια του άρθρου και δες.

 
Τη 20 Ιουνίου 2008 στις 8:34 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger axilleas είπε...

Τον Κυριάκο ΔΕΝ τον κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ. Όπως τώρα οι παπανδρεϊκοί δεν στενοχωριούνται για Τσουκάτο-Μαντέλη, έτσι και οι καραμανλικοί γελούσαν με τον Κυριάκο. Η Siemens αμφιβάλλω να είναι αφορμή για κάθαρση. Θα είναι όμως σίγουρα για εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα.
Gunner, άργησα να απαντήσω γιατί ήμουν Αθήνα.

 
Τη 20 Ιουνίου 2008 στις 9:11 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Σωστό! Ειδικά στο Γιωργάκη μετά την διαγραφή Σημίτη ήρθε και έδεσε. Μακάρι να σκάσει εμπλοκή και για τη ΝΔ. Αρκεί να δουν οι Αρχηγοί την υπόθεση σαν ευκαιρία (όπως φαίνεται ότι το βλέπει ο Γιώργος)και όχι σαν απειλή για τα ποσοστά των κομμάτων τους.

 
Τη 21 Ιουνίου 2008 στις 11:42 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Dr Jekyll είπε...

Η βρόμα είναι γενική και η δυσωδία αφόρητη. Στη διαπλοκή βρέθηκαν μπλεγμένοι και πολιτικοί που δεν το φανταζόμασταν καθόλου, αλλά και που δεν είχαν ανάγκη από μερικές χιλιάδες ευρώ και εννοώ τον Κυρ. Μητσ.

 
Τη 22 Ιουνίου 2008 στις 4:11 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger jimpapjounior είπε...

Δεν ξερω ποιοι τα πήρανε αλλά η αέναη ατιμωρησία αφενός είναι κακό παράδειγμα, αφετέρου οδηγεί στην απαξίωση της πολιτικής. Η ανοχή -αν δεν το έχει ήδη κάνει- οδηγεί σε μία κατεπίφαση δημοκρατία, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις χούντες. Εξηγούμαι, έχεις χρήματα; ή είσαι και "φούστης-γιατί είναι της μόδας" ; αγοράζεις δημοσιογράφους, στήνεις εκπομπές,εξαφανίζεις όποιον σου αντιτίθεται, και στο τέλος γίνεσαι βουλευτής κτλ...Πρόταση, ενιαίο φηφοδέλτιο σε κάθε εκλογή( δημοτικές, νομαρχιακές, κτλ)και ίση προβολή των θέσεων των υποψηφίων πχ. διαδίκτυο κ.α. Και μετά την εκλογή ας συνεδριάζουν για το προεδρείο, είτε λέγεται δημοτική αρχή ή κυβέρνηση.

 
Τη 22 Ιουνίου 2008 στις 8:31 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger axilleas είπε...

Μητσάρα, βγάλε το junior από το nick σου. Θα σου δημιουργήσει συμπλέγματα κατωτερότητας. Τι λέει η ξενιτιά;

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα