Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

DREAM TEAM!


Η dream team της Αμερικής κατέκτησε τελικά άξια το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου χωρίς να δώσει δικαιώματα στους αντιπάλους της να την αμφισβητήσουν καταθέτοντας όχι μόνο την την κλάση αλλά και τον ιδρώτα και την θέληση των παικτών της στο παρκέ κάθε φορά που αγωνίζονταν. Αναζητώντας τα αίτια της επιτυχίας αυτής της ομάδας των ΗΠΑ σε σχέση με τις αποτυχίες των προηγούμενων ετών που δέχτηκε αρκετά στραπάτσα σε Ολυμπιακούς αγώνες και Παγκόσμια κύπελλα πολλοί ειδικοί αναφέρθηκαν σε αλλαγές του τρόπου παιχνιδιού της, σε επιπλέον προσθήκες μεγάλων παικτών και σε τεχνικές βελτιώσεις.

Την μεγαλύτερη αλήθεια όμως την είπε ο σούπερ σταρ της Εθνικής Αργεντινής Μανού Τζινόμπιλι όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους Αμερικανούς ενόψει της ημιτελικής αναμέτρησης της ομάδας του με αυτήν των ΗΠΑ: «Η ομάδα των ΗΠΑ είναι πολύ καλύτερη φέτος από τα προηγούμενα χρόνια γιατί οι παίκτες της παίζουν πια με περισσότερη ταπεινοφροσύνη».

5 σχόλια:

Τη 25 Αυγούστου 2008 στις 8:40 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger jimpapjounior είπε...

Ειναι αληθεια ότι η ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ ειναι και ντρογκ τιμ και ότι συμμετέχουν στους ολυμπιακούς με την προυπόθεση ότι η wada δε θα τους ελέγξει; Αν όντως ισχύει κλατε τέτοιο και το δέχτηκαν οι "Αθάνατοι" ...μου θυμίζει τους αθάνατους του Ξέρξη που κοιμούνται στις Πλαταιές...τότε κοροριδευόμαστε και το μετάλλιο να πάει στους Harlems. Καλησπέρα !
Aν κάνω λάθος συγχαρητήρια στα παιδιά και συγνώμη !

 
Τη 25 Αυγούστου 2008 στις 8:42 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger jimpapjounior είπε...

Σορυ για τα ορθογραφικά αλλά γράφω σε μικρό πληκτρολόγιο φορητού...

 
Τη 25 Αυγούστου 2008 στις 11:01 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Dr Jekyll είπε...

Η νίκη των ΗΠΑ επί της Ισπανίας στον τελικό, θα είχε μαγαλύτερη αξία κατά τη γνώμη μου, αν στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, - οπότε η νίκη είχε κριθεί, και ο ανεκδιήγητος διαιτητής είχε επιβάλλει δύο τεχνικές ποινές στους ήρωες Ισπανούς - οι Αμερικανοί ηθελημένα δεν έβαζαν τη μπάλα στο καλάθι. Αυτό θα έκανε καλύτερη εντύπωση στον κόσμο και θα ήταν μια πράξη αναγνώρισης για τους Ισπανούς ότι ήταν άξιοι αντίπαλοί τους.
Αυτή είναι η γνώμη μου.

 
Τη 26 Αυγούστου 2008 στις 1:03 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Καλή παρατήρηση! Δυστυχώς το Fair play πήγε περίπατο και στους Ολυμπιακούς αγώνες. Εδώ μιλάμε ότι σε αγωνίσματα όπως το τάκ βοντό είδαμε αθλητές να πανυγυρίζουν τρελά μαζί με τους προπονητές τους ύστερα από αποχώρηση του αντιπάλου τους στον αγώνα λόγω τραυματισμού.

 
Τη 26 Αυγούστου 2008 στις 1:04 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

Jim pap όντως τα Αμερικανάκια δεν περνάνε κανένα ντόπινγκ κοντρόλ.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα