Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ


Με ανακούφιση έμαθα πως επιτέλους η ΕΡΤ αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον απαράδεκτο κ. Κούλογλου. Οι υπεύθυνοι της κρατικής μας τηλεόρασης κατάλαβαν ότι τέτοιου τύπου προγράμματα σαν το ρεπορτάζ χωρίς σύνορα δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία της σωστής ψυχαγωγίας και ορθής ενημέρωσης που οφείλει να προάγει η τηλεόραση και έσπευσαν έστω και καθυστερημένα να προστατέψουν όλους εμάς , το φιλοθεάμον κοινό, από τον επικίνδυνο κ.Κούλογλου. Ο κ. Κούλογλου είναι επικίνδυνος για τη χώρα μας και όλους εμάς τους άοκνους εργάτες που μοχθούμε για το καλό της πατρίδας και του συστήματος.

Διότι ο Κούλογλου συκοφάντησε τους φίλους μας Αμερικανούς, τα κανάλια τους και τον ίδιο τον πλανητάρχη μας για τα αθώα φούμαρα με τα οποία μας ντουμάνιασαν κατά τη διάρκεια του ιερού πολέμου του καλού ενάντια στο κακό με αποτέλεσμα οι φίλοι μας να παρεξηγηθούν, να τσαντιστούν και για σπάσιμο να αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία.

Επίσης ο Κούλογλου δεν έχει ιερό και όσιο και τόλμησε να αμφισβητήσει το φωτοστέφανο γύρω από το κεφάλι στα εικονίσματα του Αγίου Πούτιν την ώρα μάλιστα που ο Πρωθυπουργός μας ως καλό παπαδοπαίδι ανάβει κεράκια και κάνει τάματα στον Άγιο Πούτιν για να κλείσει η συμφωνία για τους αγωγούς.

Επίσης ήθελε να αμαυρώσει την ιερή φλόγα την οποία εμείς παραδώσαμε στους ταλαίπωρους τους Κινέζους οι οποίοι τόσα υπέφεραν οι δύσμοιροι από τους Θιβετιανούς στην Ιστορία και υποφέρουν ακόμα αφού οι τελευταίοι συνεχώς κόβουν το δρόμο απ’ όπου περνά η λαμπαδηδρομία.

Συν τοις άλλοις ο Κούλογλου ήθελε να κάνει ρεπορτάζ και για την Αστυνομική Βία στη χώρα μας. Να κατηγορήσει δηλαδή την Ελληνική Αστυνομία που τόσο φροντίζει για την ασφάλεια των βουλευτών μας , των δημοσιογράφων μας, των επιχειρηματιών μας και όλων αυτών των άξιων τέκνων της πατρίδας μας που απειλούνται από παλιοαναρχικούς και τρομοκράτες. Και να μας πει ότι οι μπάτσοι κακώς πλακώνουν στις μπάτσες και στα κλωτσίδια όλα αυτά τα κωλόπαιδα που μας παίρνουν τ’ αυτιά με τις φωνές τους και μας καθυστερούν στο δρόμο όταν πάμε στις δουλειές μας με τις πορείες τους και τις διαδηλώσεις τους.

Σαν να μην έφταναν αυτά ο Κούλογλου θα προσπαθούσε να πείσει τους μισούς Έλληνες ότι είναι κοροΐδα που ζουν με 700 ευρώ το μήνα αντί να τους εμψυχώνει και να τους δίνει δύναμη ώστε να σκίζονται στη δουλειά και με λιγότερα λεφτά μπας και ανθίσει ποτέ και σ’ αυτόν το ρημαδοτόπο ο φιλελευθερισμός, γίνουν ανταγωνιστικές οι επιχειρήσεις μας και βγάλουν ακόμα περισσότερα φράγκα οι Βγενο-Βαρδινογιανναίοι και ο Σωκράτης ώστε εκτός από το να αγοράζουν κότερα, βίλες και ελικόπτερα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης να τους περισσεύουν και αρκετά για να τα χώνουν στις ομαδάρες μας και να φέρνουν βραζιλιάνους παιχταράδες για να προχωράνε αυτές όλο και πιο πολύ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνοντας όλους εμάς να ανατριχιάζουμε από εθνική υπερηφάνια και συγκίνηση.

Καλώς λοιπόν έκανε η ΕΡΤ και απέλυσε τον κ. Κούλογλου. Εξάλλου καιρός ήταν να μας θυμίσουν πάλι ότι το ρεπορτάζ μπορεί να μην έχει σύνορα η ψωροκώσταινα όμως έχει και παραέχει.

4 σχόλια:

Τη 15 Μαΐου 2008 στις 11:19 π.μ. , Ο χρήστης Blogger axilleas είπε...

Kwtse, άψογος. Ας φέρουν όμως τουλάχιστον στη θέση του το γνωστό Λιακόπουλο, που αποθεώνει τον Πούτιν. Για τον φιλελευθερισμό που αναφέρεις είναι τεράστιο θέμα και θα σου πρότεινα να αφιερώσεις ένα post για αυτόν. Go on...

 
Τη 15 Μαΐου 2008 στις 12:51 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

 
Τη 15 Μαΐου 2008 στις 12:56 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger kwtsos είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΝ...

 
Τη 16 Μαΐου 2008 στις 9:49 π.μ. , Ο χρήστης Blogger kostakis είπε...

οι νεφελιν προωθούν τον αδερφό Γεωργιάδη και οι παπαρολίν τον Λιακό. άντε να μαθαίνετε και τίποτα

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα